Mən son vaxtlar müxtəlif onlayn
Hər kəsə xoş gün, əziz forum üzvləri! Mən son vaxtlar müxtəlif onlayn platformaların mobil tətbiqlərini sınaqdan keçirirəm. Müşahidə etmişəm ki, bəzi platformaların mobil tətbiqləri çox rahatdır, istifadəsi asandır, bütün funksiyalar desktop versiyadakı kimi mövcuddur. Digər platformaların isə mobil tətbiqləri ya zəifdir, ya da ümumiyyətlə yoxdur. Halbuki, müasir dövrdə insanlar daha çox mobil cihazlardan istifadə edir. Mənə elə gəlir ki, keyfiyyətli mobil tətbiq platformanın istifadəçiyə olan hörmətinin göstəricisidir. Azərbaycanda bu baxımdan keyfiyyətli, rahat və funksional mobil tətbiqləri olan platformalar hansılardır? Öz təcrübələrinizi bölüşsəniz, çox sevinərəm.
4 Views

Hər bir insanın həyatında xüsusi bir yer tutan məkanlar var. Kimisi üçün bu, uşaqlıq evidir, kimisi üçün sevdiyi bir kitab mağazası, kimisi üçün isə sakit bir park. Mənim üçün isə son vaxtlar belə bir yer onlayn platformaya çevrilib. Bu platformanı təsadüfən tapdım, amma o andan etibarən mənim gündəlik həyatımın bir parçası oldu. Həmin platforma ünvanındadır. Bu saytı ilk dəfə açanda onun isti atmosferi məni valeh etdi. Burada hər şey o qədər səmimi, o qədər rahatdır ki, insan özünü evindəki kimi hiss edir. Rənglər, yazılar, bölmələr arası keçidlər — hamısı bir-birini tamamlayır. Mən bu platformanı araşdırdıqca anladım ki, burda hər bir detala diqqət yetirilib. Bu cür keyfiyyətli işə rast gəlmək müasir dövrdə çox çətindir. İndi mən hər axşam işlərimi bitirəndə bir neçə dəqiqə bu platformaya nəzər salıram. Bu, mənə günün yorğunluğunu unutdurur, beynimi boşaldır. Düşünürəm ki, hər kəsin həyatında belə bir rahat guşə olmalıdır. Mən öz guşəmi tapdığıma görə çox şadam.